Ballina

Transporti në
Kosovë dhe Shqipëria

Transport në gjithë Kosovën dhe Shqipërinë

Online
verifikimi

Verifikimi i recetës së mjekut Online.

Online
faturat

Pas porosisë online, fatura do të dërgohet në emailin tuaj

Shepjt
Transporti

Porosia arrin brenda 1-2 dite pune

Si të porosisni? Mjekësia Online përmes Multi Pharm

Zgjidhni produktin

Zgjidhni produktet që ju nevojiten dhe shtoni ato në shportë.

Zgjidhni pagesën

Zgjidhni mënyrën e pagesës, ngarkoni numrin e biznesit dhe paguani për produktet në shportë.

Konfirmimi i porosisë

Pasi të marrim porosinë tuaj, farmacisti ynë do të kontrollojë dhe konfirmojë porosinë tuaj.

Dorëzimi në vendndodhje

Porosia juaj dërgohet në lokacion, dorëzimi është i shpejtë dhe plotësisht falas!

Produkte

Produkte 100% BIO të verifikuara

sq